16 svibnja, 2007

Mikser Opet Zaustavljen!

Dobar dan štovano pučanstvo.
Danas, u utorak, 16. svibnja 2007., na dan Sv. Ivana Nepomuka, zaštitnika grada Omiša, Nedjeljko Bitanga pokušao je još jednom zabetonirati svoju uzurpaciju. Oko 11 sati dobili smo, na svu sriću pravovremenu dojavu da je na spornom parkiralištu sve spremno za nalivanje i betonizaciju javnog dobra i da je mikser Milas Beton na putu. Nije čudo što je i ovaj put Bitanga za betoniranje odabrao upravo dan grada, kada gradske službe ne rade, ali zaboravija je da mi nikad ne spavamo. Prošli pokušaj dovođenja miksera sa betonom izveo je 12.02.2006, na dan Gospe Lurdske, zaštitnice Marušića, u 12 sati kad je skoro cilo misto bilo na misi. Eto vidite skin mi imamo posla.


Mi smo autima blokirali put toliko da mikser nemože proć. Ništa se spektakularno nije dogodilo, momci šta su pripremili gradilište su, kad su vidili u koju su se kašetu brokava uvalili, očistili sve i otišli ća. Redovna policija je bila, ovaj put nije bilo ni legitimiranja ni privođenja, bili su korektni, a ni interventne bilo nije. Možda zato jer je bija dan grada i bili su u svečanim odorama. Bila je i ekipa sa RTL-a, a posli je došla i građevinska inspektorica iz Splita, jedna srednjovječna gospođa koja je rekla da nju ne zanima šta mi mislimo i govorimo i da nan neće reć zašto je došla, i otišla ravno u Bitange doma. Nas to puno nije ni briga, glavmo da mikser nije obavija svoje. Mi želimo samo da se parkiralište i javni put vrati u prvobitno stanje dok se ne donesu sudske presude vezane uz isti. A da mi je vidit toga suca koji će na višoj instanci dosudit da je Bitanga u pravu. Da ima takvoga, Bitanga bi ga već naša. Svi dokazi su kontra njega. Tribala bi mu inspekcija srušit kuću, a njega poslat u zatvor zbog krivotvorenja, klevetanja, laži, lažnog svjedočenja, zloporabe položaja i krađe.

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Pa to je stvarno katastrofa, dovoditi mikser na dan grada i tako se ponašati. Ipak, ništa me to ne čudi, tako je to u Hrvatskoj. Ne upozorava uzalud Europska Komisija na stanje u pravosuđu i korupciju u Hrvatskoj.

Anonimno kaže...

09,11,2011
U čišlima 65
u 18,00h
Osobno sam zatekao Bitangu kako laserskim mjeraćem mjeri moju parcelu bez mog znanja.
Ćekao je da padne mrak kako ga ja nebi vidio.
Kad sam krenio da zovem policiju dao se petama vjetra.
Mišo Domljan

Anonimno kaže...

Anonimno kažem da si ti prevario hrvatsko pravosuđe i uknjižio to šta je bitanga mjerio na svoje ime dovevši u zabludu i sud u Omišu a time si počinio više kaznenih djela! Moje osobno mišljenje je da je gospodin Bitanga samo radio svoj posao ne ulazeći u prirodu problema..a kojega ti oćito imaš! Koliko znam iz onog što sam se raspitivala to može potwrditi veliki dio(poštenih) tvojih sumještana!

ANONIMUS

Anonimno kaže...

Doznala sam da si ti Anonimno 91.godine dok su drugi ratovali za Hrvatsku dao petama vjetra iz napadnutog osjeka, a saad traziš pravdu od tih istih koji su te branili u bjegu!

Anonimno kaže...

Anonimno iz smolonja

Miso bolje ti je da se vratis u srbiju! Izbjeglico,nisi dobro dosao u ovu drzavu! Bolje ti e da se maknes ili ce svi doznati za krivotvorene dokumente! Sve se zna

zavuci se u misju rupicu i ne izlazi

Gradnja kaže...

Pa toga ima samo u zemlji Hrvatskoj!!! Strasno!!

Anonimno kaže...

Mještanima Marušića sve najbolje na svom primjeru znam s kime imate posla.
Gore spomenuti gospodin je ni manje ni više mjereći parcelu i to po nalogu poznatih naručioca bez moga odobrenja falio "slučajno" samo 60 kvadrata.
Srećom sud u Omišu(kojega sam ja navodno prevario) je prepoznao neprofesionalnost te odredio drugog vještaka koji je upravo dokazao stvarno postojeće stanje.
Za neupućenu gospođu postoji državno odvjetništvo RH gdje se dokazuju kaznena djela što će ubrzo uvidjeti.
Znam ja da bi njoj bilo drago da sam ja Srbin ali eto na njenu veliku žalost nisam, a i da kojim slučajem jesam bio bih veći čovjek od nje.
Vjerojatno je o tome razmišljala čuvajući stado od 80 ovaca i SLADEĆI se mladom janjetinom.
Pošto me počastila raznim epitetima zatražit ću da se sazna adresa pošiljaoca(preko IP) te joj mada znam tko je poslati zahvalnicu.
Još jedanput mještanima Marušića poručujem da ne odustanu jer istina mora pobjediti.
MIŠO DOMLJAN